Danny Vera kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste uitzending op Radio Veronica. Na afloop zijn Vera's Vintage Vibes liet hij de luisteraars weten dat 'deze twee uur eigenlijk toch wel erg snel zijn gegaan'.

Hele platenkast

Vera presenteert vanaf zondag iedere week tussen 10.00 uur en 12.00 uur zijn eigen programma waarin hij 'zijn hele platenkast' aan de luisteraars gaat voorleggen. Hij trapte af met het nummer Any Day Now van Elvis Presley. 'Ik vond het heel erg leuk om te doen en ben ook blij dat ik dit mag doen', zei de zanger na afloop. 'Ik hoop dat ik de luisteraars blij kan maken met al deze mooie oude en nieuwe muziek door elkaar heen.' 

Nieuwe programmering

Radio Veronica heeft een groot aantal nieuwe presentatoren. Naast Vera zijn ook Ronald Giphart, Sander Schrik, Fred Siebelink, Ed Struijlaart, Femke van der Veen, Jordi Mulderij, Arjan Snijders en Bas van Teylingen aan de programmering toegevoegd. Zenderbaas Rob Stenders wil de radiozender transformeren tot een 'vrijplaats voor muziekliefhebbers'.

Grootste concert ooit

Naast het binnenkort waarschijnlijk presenteren, is Danny ook druk bezig met de voorbereidingen van een heel grote show. Als de coronamaatregelen het toelaten dan geeft Danny Vera op 24 december zijn grootste concert ooit. De Zeeuwse zanger staat op die datum in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Article continues after the ad

Spannend

Danny is blij dat hij 'na zo'n ongelooflijk raar jaar' goed nieuws heeft voor zijn fans. 'Spannend, maar ik kan niet wachten om weer op een podium te staan en voor jullie een geweldige show te spelen, ik hoop jullie daar te zien', liet de zanger weten. In de Ziggo Dome zal Danny nieuwe nummers van zijn vorig jaar verschenen album The New Now spelen, maar ook komen oude liedjes voorbij. 

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.