Nu Danny Froger (30) een jaar verkering heeft, denkt hij het stichten van een gezin. In het blad Linda.meiden vertelt de zanger dat hij graag kinderen wil met zijn vriendin Ann Dominique.

Oefenen

Op de vraag of hij kinderen wil antwoordt Danny: "Ja. We zijn druk aan het oefenen. Dat bevalt me prima. Het zit goed tussen ons, dus waarom zouden we wachten." Danny en Ann Dominique vierden in januari dat ze een jaar samen zijn. "1 jaar samen met de beste!!! Ik hou van je en op naar de 100'', schreef Danny toen al op Instagram. In Linda.meiden vertelt Danny hoe hij het voor zich ziet als er een baby komt. "Ik ben opgegroeid met het idee dat een man financieel voor zijn vrouw moet kunnen zorgen. Maar zij wil blijven werken, dus: oké. Al vind ik wel dat een kind niet vijf dagen per week naar de crèche hoort te gaan.”

Ontmoeting

Danny en Ann Dominique leerden elkaar kennen op een verjaardagsfeest. Danny: “Mijn oom werd zestig en we zaten met al zijn vrienden in een restaurant. Daar was één lekker wijf: Ann Dominique. Toen ik klaar was met alle verhalen over voetbal, bier en vrouwen, ben ik op haar afgestapt. Een paar weken later kwam ze kijken bij een optreden. Ik voelde toen al dat het goed zat. Drie maanden later zijn mijn hond en ik bij haar ingetrokken."


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Tino Martin is niet in staat op te treden. De volkszanger kampt met een keelontsteking, liet hij weten via Instagram.

Afzegging

'Ik ben helaas getroffen door een beginnende keelontsteking, daarom heb ik samen met mijn management besloten om mijn optreden van vanavond in Middenbeemster te cancelen', schreef Tino. Hij heeft goede hoop dat hij niet meer dan één concert af hoeft te gelasten. 'We vertrouwen er op dat de medicatie goed en snel zijn werk zal doen en gaan er dan ook vanuit dat het bij één afzegging zal blijven.'

Excuses

Tino, die vorige maand wederom een uitverkocht concert in de Ziggo Dome gaf, sloot zijn bericht af met excuses. 'Sorry Middenbeemster.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren.

Ferri Somogyi

 

Waar zullen we op drinken folks?

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

Froukje de Both

Robin Martens

 

😋

Een bericht gedeeld door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Frans Bauer

 

Goeiemorgen,.... Home Sweet Home!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op

Pip Pellens

 

This duck is made for tanning! 🐥🦆

Een bericht gedeeld door Pip Pellens (@pippellens) op

Quinty Trustfull

 

Not complaining 😊🌞❤️ #holiday #relaxing #magazine #chill #sunnyday

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Instagram & ANP