Danny Froger niet dik

Danny Froger is blij dat hij niet meer de 'dikste' is thuis. Het babybuikje van zijn vriendin Ann Dominique Wilten groeit namelijk als een speer en ze is alweer bijna vijf maanden zwanger, laat ze weten op Instagram.

"Bijna vijf maanden zwanger", schrijft Ann trots bij het kiekje van haar babybuikje. De zanger kan het dan ook niet laten om de moeder van zijn aanstaande kind even te plagen. "Toch lekker dat ik een keer niet de dikste ben in huis", reageert Danny met een lachsmiley onder de foto, gevolgd door drie hartpoppetjes.

Article continues after the ad

Tompoucen

Een volger grapt onder de foto: "Wat heb je dan gegeten met Koningsdag?", waarop Ann antwoordt met 'heel veel tompoucen'. Daarnaast krijgt de brunette, die op plek 416 staat in de ranglijst van de mooiste vrouwen van Nederland volgens mannenblad FHM, ook een paar lieve reacties van haar bekende volgers. Zo reageert actrice Soundos el Ahmadi 'prachtig' onder de foto en reageren zowel Rossana Kluivert als Monica Geuze met 'zo mooi'. 

Eerste kind

Eind september verwacht het stel hun eerste kind. Danny kondigde het nieuws op 11 maart aan via onderstaande foto's. "Een nieuwe stap in ons leven en weet nu al dat het de mooiste uit mijn leven zal zijn!", schrijft hij erbij. "Baby Froger is onderweg."

Het geslacht van hun eerste kindje is niet bekend, want dat willen de aanstaande ouders zelf nog niet weten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram, AD | Beeld: Peter Smulders