Danny Froger (32) is sinds 21 september vorig jaar de trotse papa van dochtertje Fallon. De zanger is dan ook in de wolken met zijn kleine spruit, zo blijkt wel weer uit dit te zoete plaatje.

Een echt paardenmeisje is ze in ieder geval nu al. Helemaal in haar element houdt Fallon de teugels vast en kijkt guitig de camera in. 'My Little Cowgirl!! ❤', schrijft Danny dan ook bij de kiekjes.

Schattig

Volgers vinden het hele tafereel vooral te schattig voor woorden. 'Wat een schat zeg, dat bekkie erbij!😍' en 'Wat is het toch een prachtig mooi meisje😍', is onder meer te lezen. Toch vinden mensen het ook wel spannend, zo'n klein kindje op zo'n groot paard. 'Oo wat eng', reageert iemand.

Huwelijk

Danny en Ann Dominique zijn inmiddels drie jaar samen en kregen vorig jaar september dochtertje Fallon. En een bruiloft? Die laat niet lang meer op zich wachten. De zanger verklaart: 'We gaan zeker wel een keer trouwen. Maar het zou raar zijn als ik nu zou vertellen wanneer ik op mijn knieën ga, want dan weet zij het ook.'

Article continues after the ad

Andersom

Zijn vriendin was liever eerst in het huwelijksbootje gestapt en daarna pas aan kinderen begonnen, maar Danny vindt deze volgorde juist wel fijn. 'Ik heb eigenlijk altijd in mijn hoofd gehad dat er geen grotere commitment is dan een kind en ook geen mooiere liefdesverklaring naar haar toe.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.