Vivian Reijs (42) is enorm dankbaar voor alle steun en liefde die ze de afgelopen dagen heeft mogen ontvangen. Afgelopen woensdag liet de ex-presentatrice weten een korte hartstilstand te hebben gehad.

De voormalig presentatrice is na de bekendmaking van het heftige nieuws, overspoeld met hartverwarmende reacties, berichtjes, bloemen en kaarten. Zo laat ze weten op haar Instagram. "Ik ben er helemaal onder de indruk van. Echt heel veel dank!", schrijft ze in de post. "Wat zijn jullie allemaal lief zeg!"

Article continues after the ad

Ook komt de motivatiespreker en hormoontherapeut kort terug op haar gezondheid, die gelukkig de juiste kant op gaat. "Voel me elke dag een beetje beter." Tot slot had ze nog een tip aan alle vrouwen die proberen alle ballen in de lucht te houden: "Ontspan! Sta wat vaker stil en zorg goed voor jezelf.”

‘Het kan in 1 seconde voorbij zijn…’

Vivian kreeg vorige week een korte hartstilstand. Iets wat ze, na lang twijfelen, met haar volgers besloot te delen op Instagram. "Ik wil en kan alleen maar eerlijk zijn naar de buitenwereld", schreef de blondine afgelopen week ontdaan. "Afgelopen week stond mijn wereld letterlijk en figuurlijk even stil. Daar ik een korte hartstilstand heb gehad vorige week."

Beeld: ANP, bron: RTLBoulevard

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.