Samantha 'Barbie' de Jong is maar wat dankbaar dat ze haar kindjes afgelopen weekend weer in haar armen mocht sluiten. De kleine Milano was namelijk jarig en dat moest gevierd worden. En hoe zou zijn moeder daarbij kunnen ontbreken?

De blondine weet dan ook wel hoe je moet uitpakken. Er waren cupcakes, een taart en Samantha nam de kids mee naar een soort pretpark/speeltuin. Hoewel ze eerst Michael nog beschuldigde van medeplichtigheid aan haar zelfmoordpoging, ziet 'Barbie' nu ook in dat het stel haar niet tegen wil werken. Ze schrijft dan ook: 'Afgelopen weekend had ik na zo lange tijd eindelijk weer mijn 2 kindjes bij mij. Samen met z'n drieën waren we weer compleet! Lieverdjes, mijn droom is uitgekomen en ik heb hier heel hard voor moeten vechten. Mike en Naomi, jullie onwijs bedankt voor het vertrouwen na zo'n moeilijke tijd. ♥️♥️ Maar de kids en ik hebben een onwijs leuk weekend gehad.'

Article continues after the ad

10 Weken

Een week geleden liet Samantha op Instagram nog weten dat ze te horen had gekregen dat ze de verjaardag van haar zoontje niet mocht vieren en dat ze hem al tien weken niet had gezien. Ze zag haar kinderen tijdens korte bezoekjes wel apart, maar nooit samen. 

 

Hou van jullie !! Bedankt @nanchaxshaydey

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

 

Afgelopen zondag ze b day gevierd ♥️

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders