Kleine meisjes worden groot en zo ook de dochter van Reinout en Danielle Oerlemans. Katelyn wordt alweer 10 jaar oud en dat is reden genoeg voor haar moeder om haar in het zonnetje te zetten. 

'Ik kan niet geloven dat het al 10 jaar geleden is dat je onze familie hebt voltooid', begint Danielle haar verhaal bij de foto's. 'Je bent grappig en creatief, elke dag verras je ons met een andere dans, zang, beweging, verhaal of video die je ons laat zien en als het niet meteen is, vind ik het op een dag op mijn telefoon.

Article continues after the ad

Denkbeeldige vrienden

Ze vervolgt: 'Nummer 4 en je rockt het! Ik weet niet zeker hoeveel denkbeeldige vrienden je hebt, maar ik weet dat er veel zijn en er is er een die heel bijzonder is! Je bent je eigen persoonlijkheid die opkijkt naar haar broers en zussen, maar toch haar eigen weg blijft volgen. Blijf liefde schijnen zoals je nu doet, we kunnen geen dag zonder jouw licht! We houden zo veel van je kleine, mooie meid, fijne verjaardag mijn kleine ster 💫.'

Broers en zussen

Katelyn heeft nog twee broers en een zus: Thijmen (17), Benjamin (14) en Fiene (15). Het hele gezin woont in Californië waar ze al sinds 2014 verblijven. Dit vanwege het televisiewerk van papa Reinout.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram