Het kostte een zak geld en maanden werk, maar dan heb je ook wat. De verbouwde miljoenenvilla van de Oerlemansjes is eindelijk af! Daniëlle deelt met trots voor- en na foto's van hun paleis. 

Moderne inrichting

De miljoenenvilla, die in een chique wijk van Los Angeles staat, is flink onder handen genomen. De verbouwing duurde een aantal maanden en het resultaat mag er wezen. Reinout en Daniëlle hebben de klassieke elementen verruild voor een moderne inrichting. "Zoek de acht verschillen," schrijft de blondine bij de transformatiefoto's. Dat is niet zo moeilijk, de zitkamer en hal zijn compleet veranderd!

Aankoop

De Oerlemansjes kochten de indrukwekkende villa met acht slaapkamers en elf badkamers in 2015 voor ongeveer 21 miljoen dollar. Na de gigantische verbouwing is de villa ongetwijfeld nog meer waard. 


Beeld: Edwin Smulders

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders