Hoera! Het is groot feest in huize Oerlemans. De voormalig wielrenster mag vandaag namelijk 45 kaarsjes uitblazen. En hoewel de blondine samen met haar man Reinout en vier kinderen alweer geruime tijd in Los Angeles woont, zijn haar vrienden uit Nederland haar uiteraard niet vergeten. 

Terwijl de nog altijd beeldschone Danielle haar verjaardag deze week al volop met haar Amerikaanse vriendinnen vierde, werd ze vanochtend ook vast en zeker overstroomd met felicitaties uit ons koude kikkerlandje. De voormalige presentatrice heeft namelijk ook hier nog steeds een trouwe vriendenkring, die hun vriendin op deze speciale dag maar al te graag in het zonnetje zetten.

Vriendenkring

'Van harte gefeliciteerd lieve vriendin. Nog vele jaren te gaan', schrijft Leco bij een foto van zichzelf en Danielle. Maar ook vriendinnen Estelle Cruijf en Lieke van Lexmond laten van zich horen en wensen hun dierbare vriendin een hele fijne verjaardag. En met zulke lieve felicitaties, gaat dat vast wel lukken!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

 

 

Happy birthday 🎈🎉🎁🎂 to my dear friend!! @danielleoerlemans ❤️

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

 

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP