De ex van Lange Frans, Danielle van Aalderen, heeft aan Shownieuws laten weten het helemaal gehad te hebben met de rapper. 

Article continues after the ad

Via Twitter laat Danielle weten dat Frans, die eerder kampte met een alcohol- en drugsprobleem, een terugval heeft. De twee exen hebben samen een dochter en een zoon. 

Afspraken niet nakomen

Lange Frans zou verslaafd zijn aan drank. “Met kerst en oud & nieuw heeft Frans weer aardig getankt. En dan worden afspraken niet nagekomen. Dat is zo vermoeiend. Je wil door met je leven, zonder rekening te hoeven houden met een ex,” schrijft Danielle op Twitter. 

Over het openbaar maken van de kwestie laat Danielle weten: “Ik verkondig het graag! Eindelijk houd ik hem zo de spiegel voor; dan kan er pas weer verandering komen. Ik wil niet door met constant dit gezeur, want je wil het beste voor je kinderen en contact blijven houden. Maar als je dan bij een mediator zit en je merkt dat hij er met zijn hoofd niet bij is…”

"Mensen die verslaafd zijn, vinden het altijd meevallen, maar hij moet de eerste laten staan. Ik kan je zeggen: “als je alcoholist bent moet je nooit meer drinken, beloofd is.”

Stressvolle periode

Ook geeft Danielle dat ze het zonder Frans’ zijn struggles al lastig genoeg heeft de laatste tijd: “Het was behoorlijk stressvol. Zo is de teckel voor de deur verongelukt. En ook in de familie zijn de nodige spanningen. Ik ben de afgelopen tijd alweer zeker drie kilo afgevallen. En ben weer afhankelijk van iedereen. Ik ben echt ziek! Ik ben jaren bezig beter te worden. Gelukkig heb ik een topmoeder en oma. Iedereen staat paraat. En als hij dan weer afspraken vergeet, niets in de agenda zet… Waarschijnlijk zijn het tien kleine foutjes en natuurlijk hou ik het liever privé, maar het zijn teveel punten bij elkaar om het niet te delen nu.” 

Drankprobleem

“Het moet stoppen en klaar zijn, anders houdt het helemaal op. Dan geen vriendschappelijke band meer, dan gaat ieder een eigen kant op, want dat is het beste voor de kinderen. Dan geen verjaardagen samen, geen kerst. Niet meer die poppenkast voor de buitenwereld, want daar heb ik geen zin meer in. Ik wil niet langer voor de artiest Lange Frans moeten klaar staan en er maar begrip voor hebben dat alcohol erbij hoort. Ik wil mijn rust terug en zeg tegen Frans: ‘Jongen, ga ervoor!’”

 

 

 

 

Bron, beeld: Shownieuws, Peter Smulders, Twitter