Dat Halina Reijn al jaren moeder wil worden, is geen geheim. Eén probleem: een geschikte partner diende zich niet aan. Maar sinds ex-voetbalprof Daniël de Ridder in haar leven is, zou Halina’s  hartenwens tóch nog kunnen uitkomen... 

Huisje - boompje - beestje... Halina Reijn was de afgelopen jaren onafgebroken op de planken en het witte doek te bewonderen. Maar ondertussen begon de actrice ook te verlangen naar een gezinsleven. De geschikte man ontmoette ze echter niet. Zo verbrak ze in 2009 na drie jaar haar latrelatie met de Belgische cabaretier Roy Aernouts. Het gereis tussen zijn woonplaats Antwerpen en haar huis in Amsterdam bleek niet het probleem, maar volgens Halina ontbrak het aan een stevige basis.

Article continues after the ad

Alleenstaand moederschap

Haar relatie met theatertechnicus Karl Klomp strandde door volle agenda’s. In 2013 leek het er even op dat Halina een setje vormde met oud-voetballer Edgar Davids, maar dat bleef bij een flirt. De paniek moet toen enigszins zijn toegeslagen bij de actrice. In haar column in de Belgische krant De Morgen schreef ze ‘waanzinnig verdrietig’ te zijn over het feit geen man en kind te hebben. Ook in tv-programma’s wond Halina, die niets voelde voor het alleenstaand moederschap, daar geen doekjes om. Zo werkte ze in 2016 mee aan De OK-vrouw, een tv-documentaire over ongewilde kinderloosheid. Daarin was te zien dat Halina op aanraden van een therapeut een brief schreef aan haar nog ongeboren kindje. Ze eindigde dit schrijven met: ‘Ik wil je hier ontvangen, maar vooral je vader. Die ik nergens kan vinden...’ Niet veel later verscheen oud-voetballer Daniël de Ridder in Halina’s leven. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 29 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP