Er werd al langer gefluisterd over een romantische relatie tussen Halina Reijn en Daniël de Ridder, maar het werd afgelopen mei pas officieel. De actrice bevestigde de relatie met een foto, en nu schreeuwt de voetballer de liefde ook van de daken. 

Liefdesgeluk

Een paar maanden geleden trad Halina naar buiten met hun relatie, en nu deelt Daniël zijn eerste kiekje met zijn kersverse vriendin. Op de foto zien we de tortelduifjes op een zonovergoten bestemming. Het geluk spat van de foto af! De twee zijn overduidelijk gelukkig met elkaar. 

Geruchten

Vorig jaar deden de geruchten over een relatie al de ronde, toen ze samen op vakantie gingen naar Italië. De twee zaten destijds niet naast elkaar in het vliegtuig, waarschijnlijk om de relatie nog even geheim te houden. Inmiddels mag iedereen weten hoe gek ze op elkaar zijn. Kom maar door met die romantische kiekjes!

 

Behind every great man there is someone trying to get his attention.

Een bericht gedeeld door Daniel de Ridder (@danielderidder) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP 

Gordon heeft meerdere malen geprobeerd de ware liefde te vinden, maar het is de zanger tot op heden niet gelukt. Zo had de zanger van 2006 tot 2008 een relatie met Sander, die veel jonger was. Nadat het op niets uitliep, nam Gordon zich voor nooit meer iets met een jongere lover te beginnen. 

Relatie

Van lange duur was het voornemen niet. Slechts twee jaar later kreeg hij een relatie met Raoul, die 19 jaar jonger was dan hij. Erg succesvol was de relatie niet. Dan was het aan, dan was het uit. Op het toppunt leek het er even op dat de twee zouden gaan trouwen maar in het voorjaar van 2012 gingen de twee uit elkaar. Gordon zou Raoul hebben bedrogen. 

Eenzaam

Gordon lijdt onder het gebrek aan zijn ware liefde, zo bekende hij in 2013 aan De Telegraaf. Hij noemde het leven zonder geliefde frustrerend en eenzaam. Ook in het programma liep zijn zoektocht op niets uit én bleek hij afgelopen week flink bedrogen te zijn door zijn 'nieuwe liefde'. Wij hopen dat Gordon snel weer in de wolken is.

Beeld: ANP