Dan Karaty is opgenomen in het ziekenhuis. Het jurylid is niet in Nederland, maar verblijft al sinds de coronamaatregelen in zijn thuisland Amerika.

Een week geleden gaf Karaty het laatste teken van leven op Instagram, met een foto van zijn jarige dochter. Sinds wanneer Karaty in het ziekenhuis ligt en wat hem mankeert, maakt zijn manager Michael Sanchez niet bekend aan De Telegraaf. 

Holland's Got Talent

De Amerikaanse Karaty zit momenteel in zijn thuisland en kan vanwege de coronamaatregelen niet naar Nederland reizen voor de opnames van Holland's Got Talent. RTL zag in Ali B de perfecte vervanger. 'Wij hebben voor Ali B gekozen omdat hij sinds X Factor en natuurlijk bij The Voice of Holland heeft bewezen dat hij een fantastisch jurylid is, dat met humor en kunde mensen kan beoordelen op hun prestaties', zegt RTL-televisiedirecteur Peter van der Vorst. 'Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat Dan door de vliegrestricties niet bij de audities van Holland's Got Talent kan zijn. Hij is een zeer gewaardeerd jurylid en zodra de omstandigheden dat toelaten, kan hij zijn juryplek weer innemen.'

Ernstig auto-ongeluk

Het jurylid werd afgelopen november ook afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij betrokken raakte bij een ernstig auto-ongeluk. Karaty lag ten tijde van het ongeval op de achterbank van de auto te slapen, toen zijn chauffeur bovenop een automobilist knalde die plotseling afremde. Daarna botsten nog acht andere auto’s op de wagen waarin de presentator zich bevond. 'Bedankt voor alle lieve berichtjes. Ik heb een kleine whiplash maar dat is niets om je verder zorgen over te maken. Grote dank aan de eerstehulpverleners, die geweldig werk hebben verricht. Mijn gedachten en gebeden gaan uit naar de betrokkenen die afgevoerd zijn naar het ziekenhuis na het ongeval,' aldus Dan. 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Bron: De Telegraaf, ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.