Damián van der Vaart is geen kleine jongen meer. De zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart vier vandaag zijn dertiende verjaardag, bij zijn moeder in Hamburg.

Rafael ziet zijn zoon niet op zijn verjaardag, maar schrijft wel een mooie felicitatie op Instagram. 'Heel veel liefde voor mijn jarige jongen. Dertien jaar! Time flies,' schrijft hij bij een gezinsfoto waar ook Estavana en Damiáns halfzusje Jesslynn op staan. Sylvie houdt haar zoon daarentegen uit de schijnwerpers en plaatst daarom nooit een foto van hem. Wel laat ze op Instagram Stories zien dat Damián flink in de watten wordt gelegd. Hij mocht dertien kaarsjes uitblazen op een Ajax-taart die speciaal voor hem is gemaakt. 

Article continues after the ad

Gemis

Damián vindt het jammer dat zijn ouders zo ver uit elkaar wonen. 'Als ik een lange tijd bij mijn vader ben - net als twee weken nu - en dan weer terugga naar Hamburg, doet het wel een beetje pijn', zegt hij. 'Ik mis hem altijd.'

Halfzusje

Rafael en Sylvie scheidden in 2013. Sinds 2016 is Rafael gelukkig met handbalster Estavana, met wie hij in de zomer van 2017 dochter Jesslynn kreeg.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders