Daley Blind en zijn vrouw Candy-Rae beginnen de week met heuglijk nieuws: ze worden opnieuw ouders! Dat kondigt de voetballer aan met een gezinsfoto.

Zo’n twee weken geleden mocht hun oudste zoon alweer zijn eerste kaarsje uitblazen op zijn verjaardagstaart en na dat feestje hebben Daley en Candy-Rae opnieuw iets te vieren. 'Happy Mom & Dad, Big Bro Lowen', schrijft de de voetballer bij een gezinsfoto. Op het plaatje is te zien hoe Daley een echofoto in zijn handen houdt.

Tekst gaat verder onder de foto

Bruiloft 

Daley is al jaren samen met Candy-Rae. In juni 2018 ging de Ajax- en Oranje-speler voor Candy-Rae op zijn knieën en een jaar later stapten de twee in het huwelijksbootje. Van de grote dag deelde het stel prachtige beelden, waarmee ze tegelijkertijd verklapten in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Op die foto’s was al een klein buikje te bekennen. Of de twee een jongen of een meisje kregen, bleef een verrassing.

Article continues after the ad

Eerste kind

Op 1 oktober 2019 werd het stel voor de eerste keer ouders. Het jochie, dat over een paar maanden een grote broer wordt, luistert naar de naam Lowen.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.