Helaas komt Petit Chateau tot een einde: gisteren was alweer de laatste aflevering van het programma van Maxime en Montana. De zussen Meiland weten elke keer weer een waar paleisje tevoorschijn te toveren, maar nu ging het dak er (letterlijk) toch echt af.

Laatste aflevering ‘Petit Chateau’

In de vijf voorafgaande afleveringen van het programma, is het Maxime en Montana toch elke keer maar mooi gelukt om een normale kamer om te toveren tot een prachtige babykamer. Een uitdaging op zich, maar wat als het huis nou te klein is voor nóg een baby? Dat was het geval bij Henk en Marloes, die in verwachting zijn van hun vijfde kindje. Tijd voor de Meiland-zusjes om dit aan te pakken.

Article continues after the ad

Geen babykamer

Allemaal leuk en aardig, totdat je erachter komt dat je huis – waar je pas naar verhuisd bent – eigenlijk niet genoeg ruimte heeft voor nog een babykamer. Vijf aparte kamers in dat huis ging dus echt niet lukken, daar kwamen Maxime en Montana al snel achter. En wat doe je dan? Juist, dan maak je gewoon een dakkapel. Niets is onmogelijk voor de klussers, waardoor er binnen twee dagen een heel nieuw dakkapel is geplaatst. 'Het dak gaat eraf vandaag. Dat is een ding dat zeker is', aldus Maxime.

Alle kinderkamers opgeknapt

En omdat Maxime en Montana élke aflevering een stapje verder zijn gegaan dan alleen de babykamer, was dat natuurlijk in de laatste aflevering óók het geval. Niet alleen de babykamer werd verbouwd, maar ook alle andere kinderkamers kregen een opknapbeurt. Zoals je wel kunt verwachten waren Henk en Marloes dan ook ontzettend blij en verrast met het resultaat.

De tekst gaat verder onder de post.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Reacties

Zoals we bij bijna elke recap van Petit Chateau hebben gedaan, hebben we natuurlijk ook weer even een rondje gemaakt op Twitter, op zoek naar de beste tweets die de aflevering goed samenvatten.

Door: Flaironline | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.