Het liefdeskoppel zelf niet, maar de kogel is wél door de kerk: Tatjana Simic (54) en haar levenspartner Lex van Hessen (70) zullen definitief niet trouwen! Aan Story vertelt Tatjana waarom niet...

Toen Tatjana Simic vijf jaar geleden van haar liefdespartner Lex van Hessen (door Quote geschat op een privévermogen van 200 miljoen euro) een verlovingsring om haar vinger kreeg geschoven, werd er al gretig gespeculeerd over een bombastisch huwelijksfeest met de internationale jetset aan het luxe buffet en op de dansvloer. De verwachting was dat het stel elkaar op een romantische en tropische locatie het jawoord zou geven – wellicht wel in hun parttime verblijfplaatsen Hawaï of Monaco. Maar tot het ter perse gaan van deze Story zijn ‘Tat’ en Lex nog stééds niet getrouwd. 

More content below the advertising

In eerste instantie werd aangenomen dat Lex daar debet aan was, omdat de seniore ondernemer officieel nog getrouwd is met zijn ex-vrouw, een niet onbelangrijk detail. Maar naar nu blijkt, is het juist Tatjana die het huwelijk van de agenda heeft gehaald! ‘Ik heb mijn hele leven nooit willen trouwen,’ vertelt Tatjana op vertrouwelijke toon aan Story, op een party van mannenglossy JFK. ‘Ik ben voor Lex óók nooit getrouwd geweest. Dat komt omdat ik bindingsangst heb. Wist je dat ik bijvoorbeeld ook nog nooit in mijn leven een huis of appartement heb gekocht? Ook in relaties laat ik me niet vastketenen! Ik wil altijd weg kunnen – ook bij Lex. Alles wat bindend is, is voor mij beklemmend. Daar komt mijn wispelturigheid ook uit voort.’ 

Lees het hele interview met Tatjana Simic in Story editie 10. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Rights Managed | Patrick Harderwijk

bibi waylon teddy video

Hoewel Waylon en Bibi hun kleine Teddy na de geboorte nooit al te herkenbaar in beeld brachten, is daar sinds deze week verandering in gekomen. Zo plaatste Bibi maandag een filmpje waarin de snoet van het meisje duidelijk te zien was en deelt nu óók de zanger een heerlijke video van zijn dochter.

Op de bewegende beelden is te zien hoe de kleine spruit bij haar vader op schoot zit. Om de beurt nemen de twee een hapje yoghurt. ‘Ik heb een snor en zij kan überhaupt niets… dus wij hebben alle reden om te smeren!’, schrijft Waylon erbij.

More content below the advertising

Genieten

Fans van de ‘The Voice of Holland’-coach genieten enorm van het liefdevolle moment. ‘Geweldig! Wat een rijkdom om zo met je kindje bezig te kunnen zijn. Geniet er maar lekker van, Waylon!’, reageert iemand. Een ander schrijft: ‘Heerlijk!! Lekker kliederen samen met paps.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Countryzangeres Dolly Parton mag dan wel een wereldster zijn vanwege haar iconische hits zoals Jolene en 9 to 5, haar eigen man Carl Dean is niet echt een liefhebber van haar muziek.

"Hij is niet per se een van de grootste fans van mijn muziek", bekende Parton maandag in het Britse tv-programma Good Morning Britain. Hoewel de twee bijna 53 jaar getrouwd zijn, heeft Dean zijn vrouw nog maar een paar keer live zien optreden. Maar Dolly vindt dat helemaal niet erg. Volgens haar is haar man trots op haar en op wat ze doet, maar heeft hij gewoon een andere muzieksmaak.

More content below the advertising

Gezonde relatie

"Hij houdt van hardrock, hij houdt van Led Zeppelin en bluegrass muziek, dus mijn muziek zit daar ergens tussenin. Hij vindt het niet vreselijk, maar hij doet er niet alles aan om mijn platen te luisteren, laten we het zo zeggen", grapt de 73-jarige zangeres. Toch zijn de twee al jarenlang samen. "Hij is gek en ik ben gek. We lachen veel en ik denk dat dat het gezondste en meest waardevolle deel van onze relatie is."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP