Zon, zee, strand én cocktails: Estelle Cruijff heeft alles binnen handbereik om er net als voorgaande jaren weer een superlange, onvergetelijke vakantie van te maken. De sexy glamourvrouw heeft er zin in en straalt aan alle kanten. Story weet waarom...

Lees ook: 'Estelle Cruijff keert weer terug in de spotlights'

Contact met zoon Maxim

Estelle's band met haar zoon Maxim werd hevig verstoord toen (inmiddels ex-vriend) Badr Hari zijn hoofd in een wc-pot duwde. De maat was vol voor Maxim en hij verhuisde per direct naar het huis van vader Ruud Gullit. En als Ruud er niet was ging Maxim niet naar Estelle, maar naar zijn oma. Inmiddels is het contact tussen Estelle en haar zoon hersteld en zijn ze zelfs samen met zus Joëlle en haar vriend Patryck op Ibiza.

Gelukkig

Des te meer reden heeft Estelle om wat vaker naar Nederland te vliegen. Met een nieuw huis aan het Vondelpark lijkt ze helemaal in haar nopjes. Het zorgt er zelfs voor dat ze meer tijd in Nederland wil doorbrengen. 'Ik vlieg gewoon heen en weer. Die vrijheid maakt me gelukkig.' Het enige wat nog ontbreekt is een man aan Estelle's zijde en wellicht is er al iemand... De sexy blondine is er in ieder geval helemaal klaar voor nu ze haar privéleven weer op de rit heeft.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders