Nu haar bruiloft met de steenrijke zakenman Charbel Aouad is afgeblazen, gaat Sylvie Meis wéér single door het leven. Wat is het toch dat alle relaties van de frêle presentatrice mislukken? Daarop geeft datingcoach Denise Janmaat in Story het antwoord! 

Sylvie Meis showde afgelopen april trots de verlovingsring die ze van miljonair Charbel Aouad had gekregen. Maar van een huwelijk komt het niet meer. Het is namelijk over en uit tussen de twee. Na de bekendmaking van de breuk vluchtte Sylvie alléén naar Miami, terwijl haar zoontje Damián ondertussen bij zijn vader Rafael van der Vaart, stiefmoeder Estavana Polman en zijn halfzusje Jesslynn geniet van het warme gezinsleven.  Een hecht gezinsplaatje waar Sylvie jaloers op zou zijn! Steeds meer zou ze beseffen dat haar ex-man het leven leidt waarnaar zij zo verlangt. Een leven dat ook zij had kúnnen hebben, wanneer ze Rafael in het laatste jaar van hun huwelijk niet had bedrogen.

Spijt

Want nadat Rafael op oudejaarsdag 2012 de pikante mailwisseling van Sylvie en haar minnaar piloot Balasz Vajta onder ogen kreeg, barstte de bom. Een scheiding bleek onvermijdelijk! Nadien passeerden vele mannen de revue, maar het ware geluk lijkt Sylvie maar niet te kunnen vinden. Steeds vaker zou ze zich afvragen hoe haar leven eruit had gezien wanneer Rafael en zij bij elkaar waren gebleven. Hadden ze dan hun gezinnetje uitgebreid met een broertje of zusje voor Damián? Het is niet onwaarschijnlijk dat Sylvie lijdzaam toekijkt hoe gelukkig haar ex nu is met zijn nieuwe liefde Estavana en hun dochtertje Jesslynn. Datingcoach Denise Janmaat acht het goed mogelijk dat Sylvie spijt heeft van haar scheiding van Rafael. 

Het hele artikel lees je in Story 1-2018. De editie ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Miljuschka Witzenhausen heeft met haar deelname aan Dance, Dance, Dance niet alleen de kijkers geboeid, maar ook geld opgehaald voor het Epilepsiefonds. Dat goede doel ligt haar nauw aan het hart; Miljuschka's zesjarige dochtertje heeft epilepsie. Ze vertelde emotioneel over haar dochters aandoening.

Medische molen

Miljuschka werd afgelopen weekend weggestemd uit het dansprogramma, en mocht als afscheid een geldbedrag aan een goede doel naar keuze schenken. De moeder van twee schonk 25.000 euro aan het Epilepsiefonds. 'Mijn dochtertje is zes,' lichtte ze toe. 'Drie jaar geleden vlak voor haar vierde verjaardag heeft ze haar eerste epilepsieaanval gekregen. En eigenlijk stort je wereld dan in. Je ziet iets gebeuren met je kind. Je hebt geen idee wat er aan de hand is. Je komt in een medische molen. Ze denken aan tumoren, noem maar op. Uiteindelijk kom je erachter dat het epilepsie is. Nou, dan gaan ze nog uitzoeken wat voor vorm epilepsie. Dat duurt zo lang, voordat je weet welke medicatie je moet gebruiken. Wat goed werkt.'

Emotioneel

De brunette wordt emotioneel als ze over haar dochters toekomst praat. 'Wat het meest vervelende ervan is, is dat je kind een bepaalde vrijheid verliest die je kind zou moeten hebben. Alleen fietsen, alleen uitgaan later, dat zit er gewoon niet meer in,' zei ze in tranen. 'Dus ik hoop dat ze met dit geld gedeeltelijk kunnen bouwen aan een computer. Zodat we sneller weten hoe het zit. Wat er aan de hand is. Zodat ook kinderen met epilepsie de club in kunnen, terug naar huis kunnen fietsen en zo een pubertijd kunnen hebben, zoals we allemaal willen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders 

Glennis Grace heeft America's Got Talent misschien niet gewonnen, maar haar grootste prijs is gewoon thuis. De zangeres is dolgelukkig met haar 23-jarige vriend Lévy. Ze deelt een kiekje waar de liefde vanaf spat.

Liefdesfoto

Sinds vorig jaar heeft Glennis (40) een relatie met de 23-jarige Lévy, de gitarist in haar band. De twee zijn smoorverliefd op elkaar en dat is te zien. 'When your eyes met mine, my soul pointed at you and whispered to my heart, "Him....". schrijft ze bij de foto. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your eyes met mine, my soul pointed at you and whispered to my heart, "Him...." ❤️

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders