Nu haar bruiloft met de steenrijke zakenman Charbel Aouad is afgeblazen, gaat Sylvie Meis wéér single door het leven. Wat is het toch dat alle relaties van de frêle presentatrice mislukken? Daarop geeft datingcoach Denise Janmaat in Story het antwoord! 

Sylvie Meis showde afgelopen april trots de verlovingsring die ze van miljonair Charbel Aouad had gekregen. Maar van een huwelijk komt het niet meer. Het is namelijk over en uit tussen de twee. Na de bekendmaking van de breuk vluchtte Sylvie alléén naar Miami, terwijl haar zoontje Damián ondertussen bij zijn vader Rafael van der Vaart, stiefmoeder Estavana Polman en zijn halfzusje Jesslynn geniet van het warme gezinsleven.  Een hecht gezinsplaatje waar Sylvie jaloers op zou zijn! Steeds meer zou ze beseffen dat haar ex-man het leven leidt waarnaar zij zo verlangt. Een leven dat ook zij had kúnnen hebben, wanneer ze Rafael in het laatste jaar van hun huwelijk niet had bedrogen.

Spijt

Want nadat Rafael op oudejaarsdag 2012 de pikante mailwisseling van Sylvie en haar minnaar piloot Balasz Vajta onder ogen kreeg, barstte de bom. Een scheiding bleek onvermijdelijk! Nadien passeerden vele mannen de revue, maar het ware geluk lijkt Sylvie maar niet te kunnen vinden. Steeds vaker zou ze zich afvragen hoe haar leven eruit had gezien wanneer Rafael en zij bij elkaar waren gebleven. Hadden ze dan hun gezinnetje uitgebreid met een broertje of zusje voor Damián? Het is niet onwaarschijnlijk dat Sylvie lijdzaam toekijkt hoe gelukkig haar ex nu is met zijn nieuwe liefde Estavana en hun dochtertje Jesslynn. Datingcoach Denise Janmaat acht het goed mogelijk dat Sylvie spijt heeft van haar scheiding van Rafael. 

Article continues after the ad

Het hele artikel lees je in Story 1-2018. De editie ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders