Donny en Amijé kondigden een paar maanden geleden aan dat het toch over en uit was tussen de twee. Ondanks dat het stel Temptation Island VIPS had overwonnen, bleek de liefde toch niet sterk genoeg. Roelvink legt nu uit waarom.

Hij vertelt in een interview: 'Het ding is: ik ben jong, ik wil leven. Ik ben met heel veel dingen tegelijk bezig. Op dit moment wil ik dat alleen ervaren. Dat is de reden waarom Amijé en ik uit elkaar zijn.' Toch hebben de twee niet gezamenlijk besloten om uit elkaar te gaan. Donny vervolgt: 'Ik heb het uitgemaakt. Amijé is een prachtige, lieve meid. Daar heeft het absoluut niet aangelegen. Het heeft echt te maken met mijn leeftijd en alles wat er in mijn leven gebeurt. Als jij 21 zou zijn en in mijn schoenen stond, dan zou je begrijpen waarom ik op sommige vlakken momenten voor mezelf nodig heb. Laten we eerlijk zijn: ik ben anders dan menig jongen van mijn leeftijd.'

Article continues after the ad

Bekendheid

Zijn bekendheid is dan ook een grote reden dat het klaar is. 'Het is een ander verhaal als je Jantje uit Groningen bent en je een meisje hebt. Ik ben net op mezelf gaan wonen. Ik ben nog veel dingen aan het ontdekken en ik heb aan mezelf gemerkt dat ik dat alleen moet doen. Het is te vroeg om me settelen. Als je dat eerlijk aan een vrouw vertelt en het met respect uitlegt, dan zal je dat respect ook terugkrijgen.' Donny denkt dan ook dat ze elkaar op een latere leeftijd misschien nog terugvinden.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show, Privé | Beeld: Peter Smulders