Gordon haalde onlangs zijn huis in Blaricum voor de tweede keer uit de verkoop. De presentator blijft daar tóch graag tot 'het einde'. "Ik ga hier dood, de kist komt midden in de kamer te staan."

Lees ook: Villa Gordon te huur op AirBnb

Verstandsverbijstering

In Koffietijd vertelt Gordon dat hij geen afscheid van zijn woning kon nemen. "Ik had in een vlaag van verstandsverbijstering het voor de tweede keer in de verkoop gezet. Ik wilde eigenlijk naar Amsterdam. Ik heb al iets daar, maar dat is niet zo heel erg groot."

'Blij zijn met wat je hebt'

"Soms moet je blij zijn met wat je hebt. Ik had mijn huis in Blaricum zelfs al verkocht, maar drie dagen voor de overdracht heb ik gezegd dat ik het toch niet wilde doen. Ik ga dood in dit huis en de kist komt midden in de kamer", zegt hij lacherig in het RTL-programma.

'Echt gestopt met zingen'

Hoewel daar door velen aan wordt getwijfeld, is Gordon naar eigen zeggen toch ook écht gestopt met zingen. "Ik deel mijn tijd nu anders in, heb zo ook meer tijd voor mijn bedrijven. Actief zingen doe ik niet mee, alleen onder de douche of als ik dronken thuis kom."

Beeld: Peter Smulders. Bron: Koffietijd

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’