De romantiek is volop aanwezig in Meerdijk. Deze week vindt er namelijk een huwelijksaanzoek plaats in GTST!

Amir & Farah

Sjoerd ging onlangs op zijn knieën voor zijn grote liefde Aysen, die volmondig 'ja' zei. Maar zij zijn niet het enige soapkoppel dat binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Het aanzoek van Sjoerd heeft Amir geïnspireerd om zijn Farah ten huwelijk te vragen. Amir besluit zijn vriendin een aanzoek te doen op Koningsdag.

Aanzoek

Amir en Farah hebben een turbulente tijd achter de rug. Farah stond een paar weken geleden op de stoep van Amir nadat hij haar uit het oog was verloren in de oorlog in Afghanistan. Met een bruiloft wil het koppel hun heftige verleden achter zich laten en hun hernieuwde liefde bezegelen. Klik hier voor een foto van het aanzoek.


Beeld: RTL

Trijntje Oosterhuis blijft indruk maken met haar slanke lichaam. De zangeres wordt overladen met complimenten. 'Echt bizar, die metamorfose, powerwoman!', schrijft een fan.

Dieet

Trijntje is al een tijdje bezig met afvallen en dat lukt haar goed. De kilo's vliegen eraf! Haar geheim? De zangeres heeft het Alizonne dieet ontdekt, waarbij suikers, koolhydraten of vetten worden gemeden. Trijntje is niet de enige BN'er die aan dit dieet doet, ook Angela Groothuizen is er flink wat gewicht door verloren. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Beau van Erven Dorens gaat voor een nieuw televisieprogramma veteranen met een oorlogstrauma portretteren. Dat heeft hij bekendgemaakt met een kandidatenoproep op Twitter.

Coachingsreis

Beau wil in zijn programma veteranen de kans geven 'de coachingsreis van hun leven te maken en te werken aan het overwinnen van trauma's om zo weer vol in het leven te staan'.

Eerdere programma's

Beau maakte voor RTL 4 eerder de programma's Five Days Inside, waarvoor hij onder meer een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum bezocht. Dit programma krijgt een tweede seizoen. In de vorige docuserie The Amsterdam Project volgde Beau een aantal daklozen en probeerde hij hen van de straat te krijgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)