Wat was het een prachtig jaar! Naast alle huwelijken en pasgeboren baby's, bloeiden er ook een aantal nieuwe liefdes op. Deze BN'ers vonden in 2018 het geluk in de liefde.

Martijn & Deborah

Romantisch reisje naar Thailand

Article continues after the ad

Begin dit jaar was het na een knipperlichtrelatie van zo’n drie jaar echt over en uit tussen Martijn Krabbé (50) en Noi Pakon Schuijffel. In augustus liet Martijn weten nieuw liefdesgeluk gevonden te hebben bij consultant Deborah Wietzes. Tijdens een romantische vakantie in Thailand moet Martijn hebben beseft dat Deborah de ware is, want hij vroeg haar even later in een Sinterklaasgedicht ten huwelijk! Martijn vertelde Story dat zijn kinderen enorm enthousiast zijn over het huwelijk, dat in de lente zal plaatsvinden.

Alain & Eva

‘Eeuwige liefde’

Na gestrande relaties met Reva Beek, de moeder van zijn zoon, achtergrondzangeres Roza Lozica en de Amerikaanse Priscilla vond zanger Alain Clark (39) het grote geluk bij de beeldschone Eva Valery Portis. ‘We hebben het heel fijn en ik hoop dat deze liefde all the way is,’ vertelde Alain in het AD. ‘Ik droom van eeuwige liefde, maar ik weet ook uit ervaring dat dingen kunnen veranderen.’ Op de première van Hans Kloks House of Horror in Koninklijk Theater Carré Amsterdam verscheen Alain met Eva én zijn zoontje op de rode loper. Aan Story vertelde hij alle vertrouwen te hebben in hun relatie: ‘We zijn erg verliefd.’ Na een half jaar gingen Alain en Eva samenwonen.

Rivkah & Elixabete

Na verbroken verloving

Volkomen onverwacht en in alle stilte verbrak Studio Sport-presentatrice Rivkah op het Veld (28) haar relatie met verloofde Jolanda Keizer. De uitnodigingen voor de bruiloft waren al de deur uit! Een ingewijde vertelde Story: ‘Jolanda heeft er nog voor willen vechten, maar Rivkah zag het niet echt meer zitten.’ Lang treurde Rivkah niet om de breuk; ze werd smoorverliefd op de Spaanse voetbalkeepster Elixabete Sarasola Nieto. Rivkah en Elixabete reisden al snel af naar Eli’s Spaanse geboorteplaats San Sebastian, waar Rivkah werd voorgesteld aan haar schoonfamilie.

Huub & Annemiek

In de herkansing

Na ruim veertig jaar samenzijn besloten Huub Stapel (64) en zijn vrouw Resie eind 2013 uit elkaar te gaan. Kort na de scheiding viel Huub voor Annemiek de Vroeg. ‘Ik kon mijn gevoelens voor Annemiek niet negeren. Die verliefdheid hebben we niet gepland. Het is ons gewoon overkomen,’ jubelde Huub. ‘We waren al jaren goede collega’s en na mijn scheiding kregen we gevoelens voor elkaar. Je kunt daar als buitenstaander van alles van denken, maar het is echt zo gelopen.’ De twee waren intens gelukkig tót Huub, naar eigen zeggen, een domme fout maakte. Een jaar lang waren ze uit elkaar, tot ze begin dit jaar de draad van hun relatie oppakten. En ze zijn weer helemaal happy!

Lees het hele verhaal in Story. Editie 52 ligt nu in de winkel of lees het verhaal op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor deStory-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram