Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez zijn ouders geworden van een dochter. De kersverse ouders hebben haar de naam Alana Martina gegeven. 

'Erg blij'

De profvoetballer maakt het blijde nieuws bekend met een kiekje in het ziekenhuis. "Zowel met moeder als dochter gaat het uitstekend. We zijn allemaal erg blij," laat Cristiano weten. De sterspeler en zijn 22-jarige vriendin zijn sinds vorig jaar een setje. 

Draagmoeder

De voetballer heeft al een zoontje die in 2010 werd geboren. Het is niet bekend wie de moeder is, hij kocht voor 12 miljoen euro de voogdij en haar identiteit af. In juni werd Cristiano vader van een tweeling, Eva en Mateo, via een draagmoeder. 

Beeld: Peter Smulders

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders