Zangeres Corry Konings bekent dat haar grootste liefde toch wel haar eerste man Piel Roelen was. Hij viel voor haar op zijn knieën en daarna zijn ze vijftien jaar gelukkig geweest.

Lees ook: Dít zou Antje Monteiro veranderen aan haar lichaam

Spijt

Toch heeft ze ook wel van sommige dingen in haar leven spijt. Zo zou ze de dag dat ze naar Spanje vertrok graag over willen doen. 'Dat had ik nooit moeten doen. Voor vakanties zou het prima zijn geweest, maar ik ben er gaan wonen en werken. Dat avontuur met mijn tapas-restaurant is jammer genoeg anders uitgepakt dan ik had gehoopt.

Maar één koffer

Dus als ik die dag over zou kunnen doen, had ik het zeker anders gedaan. Dan had ik maar één koffer ingepakt en was ik na een paar weken vakantie weer terug naar Nederland gekomen. En niet pas na drie jaar.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders