Corry Konings Koningslied

Corry Konings en Brownie Dutch zijn samen de studio ingedoken om een Koningslied te maken. Het wordt een zomers nummer, dat iedereen een fijn feestgevoel zou moeten geven, laten de twee weten in RTL Boulevard.

Corry, die zelf nogal een Koninklijke achternaam heeft, zegt dat Koningsdag een heel gezellig feestje is. “Met confetti, glitter, noem maar op.” Brownie voegt eraan toe dat hij het misschien wel het gezelligste feest van het jaar vindt.

Ook doet de inmiddels 67-jarige zangeres een oproep aan de Koning. “We zouden het eigenlijk wel leuk vinden om ook een keer voor de lunch uitgenodigd te worden. Dat zou wel mooi zijn”, zegt ze.

Lekker zomers

Het wordt ‘een lekker nummertje voor de zomer’, met een Spaanse gitaar er doorheen en een vette beat erin, vertelt Brownie. “En dan Corry met d’r mooie zang.” Het is de bedoeling dat mensen hier een lekker feestgevoel van krijgen, legt hij uit. Op Instagram plaatst de zanger en rapper onderstaande foto en noemt hij Corry een 'legende'.

Article continues after the ad

Een en al feest

Naast het Koningslied is de samenwerking ook een feestje, vertellen de twee. Brownie vertelt hoe hun samenwerking tot stand kwam. Corry belde hem op en zei dat ze een vet hiphopnummer wilde maken. Corry vindt het zelf ook fijn om met jonge gasten te werken. “Het houdt je jong”, zegt ze.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders