Corry Konings (68) arriveerde arm in arm met haar ex-partner Ton Snoeren op het feest van jubilaris George Baker. Zeven jaar hadden ze een relatie... en daarna sprak Corry nóóit meer over hem. De zangeres vertelt aan Story hoe dat veranderde!

Zo’n zeven jaar waren Corry Konings en haar toenmalige vriend Ton Snoeren intens gelukkig. Vlak na hun ontmoeting raakte de zangeres al snel zwanger van hun zoontje Joeri, die inmiddels 25 is. Ton, die als geluidsman werkte, bleek ook een geweldige stief-vader voor Corry’s dochter Sharona. 
Na hun breuk verdween Ton voor de buitenwereld uit beeld. Hoewel hij lange tijd de stille kracht achter het  management van Corry was, bleef het nu ook letterlijk stil. Tot afgelopen zondag!

Article continues after the ad

Goede vrienden

‘Ton en ik hebben het contact nooit verloren,’ vertelt Corry aan Story. ‘Ik tel de jaren dat we uit elkaar zijn niet eens meer. Dat is voor mij niet belangrijk. We hebben samen een zoon gekregen en voor hem heb ik de band met Ton altijd goed gehouden. En dat was echt niet moeilijk. Ton is een vriendelijke, lieve man die altijd voor iedereen klaarstaat. En op verzoek van onze zoon Joeri ging Ton met me mee naar het verjaardagsfeest van George Baker. Maar er is niets tussen ons. Behalve dat we nog steeds goede vrienden zijn.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.