Hoewel we nog geen flauw idee hebben wie er voor Nederland afreist naar Israël in mei voor het Eurovisie Songfestival, heeft Cornald Maas opvallende uitspraken gedaan over de Nederlandse inzending. 'Het wordt heel erg goed en is behoorlijk onverwacht.'

Volgens Maas, die onder andere adviseur en commentator is bij het Songfestival, zal niemand de gekozen artiest verwachten. Dat heeft hij gezegd in een interview met Shownieuws.

Heel enthousiast

In het interview zegt Maas heel erg enthousiast te zijn over de Nederlandse inzending, ook al mag hij nog niet verklappen wie het is. 'Ik denk dat we kans maken om heel hoog te eindigen,' aldus de Songfestival-expert. Het is nog niet duidelijk wanneer de artiest en het bijbehorende nummer bekend worden gemaakt. Vorig jaar kwam zanger Waylon uit voor Nederland, met het nummer Outlaw In 'Em. Hij eindigde op de achttiende plek.

Israël

Ieder jaar vindt het Eurovisie Songfestival plaats in mei. Deze keer wordt de grote show, alweer de 64e editie, georganiseerd in Israël, omdat de Israëlische zangeres Netta er vorig jaar met de winst vandoor ging in Lissabon. De halve finales vinden plaats op dinsdag 14 en donderdag 16 mei. De finale is vervolgens op 18 mei.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders