Glimlachend zag Conny Vink (72) de afgelopen jaren alle liefdesperikelen van Patricia Paay met haar jeugdige minnaars aan. Al dertig jaar terug was Conny de eerste bekendheid die met een véél jongere geliefde in het huwelijk trad. Nog altijd zijn ze gelukkig getrouwd. ‘In tegenstelling tot Patricia maak ík er niet zo’n ophef over.’ 

Zelfs toen Conny haar eerste echtgenoot Frank Goedhart aan kanker verloor, bleef ze positief. Zevenendertig jaar was Conny toen ze weduwe werd. Vier jaar lang had ze haar echtgenoot, die aan long- en botkanker leed, verzorgd. In de maanden na zijn dood kreeg Conny veel steun van haar buurjongen, Jan Peter Kesler, die ze sindsdien JP noemt. Lange tijd bestond er slechts vriendschap tussen hen. ‘Ik had ook geen behoefte aan een nieuwe relatie. Maar toch werden we verliefd op elkaar. Het overkwam ons.’ In 1987, vijf jaar na het overlijden van haar eerste man, trouwden ze. ‘JP is dertien jaar jonger. Het is nu heel hip om als vrouw een jongere man te hebben.

Tijd ver vooruit

Ik was toen mijn tijd dus ver vooruit. Patricia Paay kan niet genoeg benadrukken hoe gelukkig ze met haar jongere man is. Maar ik maakte er nooit zo’n ophef over. En nog steeds niet. Het leeftijdsverschil tussen JP en mij heeft ook nooit een rol gespeeld. Ja, JP studeerde destijds nog voor tandarts. En ik was een succesvolle zangeres. Om zijn studie te bekostigen bood hij aan mijn chauffeur te worden. En tijdens mijn optredens leerde hij zijn tentamens. Kijk nu waar we zijn. Na zijn studie was JP een van de jongste tandartsen in de regio Amersfoort en nu behoort hij tot de oudste tandartsen. En nog altijd zijn we heel gelukkig samen.’

Tomeloze ambities

Waar Conny wel ongelukkig van wordt, zijn de tomeloze ambities van de jonge deelnemers aan talentenjachten. ‘Ik heb altijd gezongen omdat ik het leuk vind. Ik zing nog steeds, al doe ik het niet meer zoveel als vroeger. Wat ik vroeger in een maand aan optredens had, doe ik nu in een jaar. Ik vind het nog steeds ontzettend leuk. Beroemd worden is nooit mijn doel geweest. Maar deze jonge mensen, die bijvoorbeeld aan The Voice meedoen, dromen van beroemd zijn en het hebben van een internationale carrière. Is dat nu echt zo belangrijk? Dan denk ik: hardlopers zijn doodlopers.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 47 ligt nu in de winkel.


Beeld: Peter Smulders

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders