Connie Witteman wil af van haar appartement aan de PC Hooftstraat. Het optrekje heeft angstige herinneringen voor de diva, want vorig jaar werden hier waardevolle sierraden gestolen.

Vraagprijs? Maar liefst drie miljoen. Volgens de makelaar is het complex nu goed beveiligd, dus een inbraak zal niet snel meer plaatsvinden. 'De Vereniging van Eigenaren heeft flink geld uitgegeven aan extra dikke ramen en stalen hekken, dus met de beveiliging is echt niks meer mis', legt Connie uit in een interview.

More content below the advertising

Te groot

Het optrekje staat dan ook niet te koop door geldgebrek, maar omdat het simpelweg 'gewoon te groot is voor mij alleen'. Het appartement heeft een oppervlakte van 143 vierkante meter met daarin een reusachtige woonkamer en twee slaapkamers. 

Diepe impact

De inbraak heeft een diepe impact gemaakt op de showbizzdiva. 'Dat heeft er behoorlijk bij me ingehakt, ja’, begint Connie haar verhaal. 'Ik heb me lang niet lekker en zelfs onveilig gevoeld in mijn eigen huis. Maar dat gaat nu stukken beter. Er zijn de nodige maatregelen genomen waar je niet meer zonder kunt, in deze tijd, in Amsterdam. Maar het is een deel van mijn leven wat er weg is.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders