De strijd tussen Connie Witteman en haar ex-verloofde Eugène van Dun is nog altijd niet gestreden. De diva heeft beslag laten leggen op de huurinkomsten van de panden die zij verhuren. 

Ondanks dat Connie en Eugene in 2018 uit elkaar gingen, zijn ze nog altijd niet van elkaar af. Connie heeft er door de beslaglegging voor gezorgd dat haar ex-verloofde flink wat inkomsten misloopt door beslag te leggen op de huurinkomsten.

Breuk na brute inbraak

Na een relatie van vijf jaar wees Connie en Eugène eind 2018 de deur. Dat gebeurde enkele maanden na de brute inbraak in hun woning, waarbij er voor meer dan een miljoen euro aan sieraden en juwelen werden gestolen. Mede dankzij het heldhaftige optreden van Eugène konden de verdachten al snel worden opgepakt. ‘Ik heb drie dagen achter die gasten aangezeten,’ vertelde Eugène eerder aan Story. ‘Ik hoorde via via waar ik moest zoeken en ben daarop alleen naar België gegaan. Ik had niemand bij me, en had ook geen wapens mee. Door mijn inspanningen en het feit dat ik zelf ter plaatse was, is de hoofdverdachte op vliegveld Zaventem in Brussel gearresteerd. Als ik niet had ingegrepen en hem was gevolgd, zat hij nu in Marokko. Mijn mogelijkheden gaan verder dan die van de politie, omdat zij aan regels gebonden zijn.’ In februari veroordeelde de rechter de drie verdachten – Illias L. en de broers Tarik en Yasin A. – tot gevangenisstraffen tussen de 12 en 27 maanden. 

‘Triest’

In plaats van Eugène te bedanken voor zijn inzet, liet Connie ruim twee maanden na de rechtszaak beslag leggen op hun gezamenlijke panden – een verrassende oorlogsverklaring. Dat tot verbazing van Eugène, die naar eigen zeggen met Connie zat te WhatsAppen op het moment dat er een deurwaarder bij hem voor de deur stond. ‘Ik vraag me af waarom dit nodig is,’ vertelt Eugène in gesprek met Story. ‘Ik heb Connie na onze breuk enorm geholpen, zoals met de afwikkeling van de rechtszaak met betrekking tot de juwelenroof, waar ik veel tijd en energie in heb gestoken. Dan heb ik dit niet verdiend.’

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Bron: bekendeburen.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.