Trouwplannen hebben ze al jaren, maar Connie Witteman en Eugène van Dun zijn nog steeds niet in het huwelijksbootje gestapt. Toch is Connie vastberaden mevrouw Van Dun te worden, vertelde ze aan De Telegraaf.

Article continues after the ad

Uitgesteld

“Dat huwelijk van ons, dat gaat er echt van komen”, zei de diva, die bekend werd als Vanessa. “Ik wil heel graag mevrouw Van Dun worden.” Connie werd in 2014 ten huwelijk gevraagd door Eugène, maar hij was toen nog getrouwd met een andere vrouw. De trouwplannen werden op de lange baan geschoven toen bekend werd dat Connies ex Hans van Breukhoven, die in januari stierf, alvleesklierkanker had.

Buitenland

Vorig jaar zomer gingen Connie en Eugène in ondertrouw. De zangeres, die vier keer eerder trouwde, zei toen dat ze nog in 2016 zou trouwen. Wanneer ze mevrouw Van Dun wordt, blijft waarschijnlijk geheim. “Een groot gebeuren zal het niet zijn”, vertelde ze aan De Telegraaf. Connie wil in het buitenland trouwen. “Onopvallend. En als we terug zijn mag iedereen het weten.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)