Na de breuk met de zeventien jaar jongere Eugène van Dun, is Connie Witteman nog niet gespot met een nieuwe vlam. En dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven, als we de diva moeten geloven.

In een interview met Beau Monde vertelt Witteman: 'Ik heb geen bitterheid of wantrouwen naar mannen toe, zit prima in mijn vel. Aan daten heb ik geen behoefte.' Op datingsites zul je haar dus zeker niet vinden, omdat ze door haar bekendheid daar niet onder de radar kan blijven.

Article continues after the ad

Nuchter

Maar het is niet zo dat mocht ze de juiste tegenkomen, dat ze hem zou afwijzen. 'Ik sta open en nuchter in het leven. Als er een man komt, dan komt hij. En anders niet', verklaart Connie. In een vriendschap tussen man en vrouw gelooft ze in ieder geval niet. 'Je zit huilend op de bank in je kaftan of nachtjaponnetje, hebt verdriet en wilt een knuffel. Dat wordt moeilijk met een hetero. Zo’n man is toch niet van steen?'

Relatie

Na een relatie van vijf jaar wees Connie Witteman (67) haar verloofde Eugène van Dun (50) eind vorig jaar de deur. Aan Story vertelde Eugène over de trap na die hij van de societykoningin meent te hebben gekregen. 

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.