Het zijn spannende tijden voor Connie Witteman (69). Nadat haar hondje Rocco naar de dierenarts moest, was het nog maar de vraag hoe het beestje ging herstellen. Gelukkig heeft Connie nu redelijk goed nieuws.

Haar trouwe viervoeter moest dan ook een tijdje in de kliniek blijven om weer op krachten te komen. Connie ziet de afgelopen tijd dan ook als een 'emotionele rollercoaster'.

Article continues after the ad

Niet de oude

En hoewel het de goede kant op gaat met Rocco, is hij 'zeker nog niet de oude.' Witteman voegt nog toe: 'Nu hopen dat zijn lever en nieren de boel komende weken ook weer op gaan pakken.' Connie doet er in ieder geval alles aan om het beestje op te laten knappen: vandaag gaan ze samen naar ozontherapie. Dit zou moeten helpen voor de hond om minder pijn te hebben.

Updates

Connie deelt regelmatig updates hoe het nu met Rocco gaat. Drie dagen geleden liet ze nog weten: 'Gisteren is er door een holistische arts 'Stefan' van “Natuurlijk Gezonde Dieren” in Amsterdam een uitgebreid onderzoek bij Rocco gedaan, zijn lever en nieren zijn beschadigd😢. Zijn hartritme is veel te hoog en hij kan zijn innerlijke hitte niet kwijt!' Witteman is echt in shock door het hele voorval. 'Zijn karakter is daardoor ook veranderd, angstig, hijgen, hypernerveus en hyperactief😢.' Ze drukt iedereen ook op het hart: 'Anti-vlooiendruppels... dat...dus nooit meer!'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.