In 2018 werd Connie Wiiteman slachtoffer van een inbraak in haar appartement. Drie mannen moesten de cel in. Maar dat vindt de socialite niet genoeg straf.

Daarom eist ze van haar inbrekers een bak geld.

Article continues after the ad

Twee miljoen

Witteman wil dat de drie mannen die worden verdacht van de inbraak in 2018 nog zeker 2 miljoen euro aan haar betalen. Dat zegt haar advocaat Anis Boumanjal tegen Shownieuws.

Het hoger beroep in de zaak diende maandagmiddag in Amsterdam. "Wat mij betreft wordt die vordering zo spoedig mogelijk ingediend. Ik heb al contact gelegd met de officier van justitie. Ik ga er vanuit dat zij doende is om die aan te brengen", zegt Boumanjal tegen het SBS-programma.

Celstraf

De zangeres was in juli 2018 slachtoffer van een inbraak in haar appartement. De drie verdachten werden in februari 2019 veroordeeld voor de juwelenroof. Illias L. kreeg een celstraf van 24 maanden, Tarik A. 12 maanden en Yassin A. 6 maanden.

De drie mannen gingen in hoger beroep, omdat zij het niet eens waren met hun straf. Tegen verdachte Illias L. werd weer twee jaar geëist. De rechtbank doet over twee weken uitspraak in de zaak. De zaak tegen de twee andere verdachten is nog niet behandeld. Zij konden vanwege coronaklachten niet aanwezig zijn bij de zitting.

Sieraden gestolen

Bij de inbraak in het appartement van Connie werden sieraden, horloges, contant geld en andere spullen meegenomen. De waarde hiervan was bij elkaar zo'n 2,8 miljoen euro. Sommige van die spullen waren van haar overleden ex-man Hans Breukhoven. Een deel van de spullen werd vorig jaar teruggevonden.

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.