Conchita Wurst maakte diepe indruk met haar opvallende uiterlijk op het Songfestival van 2014. Met donkere, lange lokken en een baard ging ze destijds met de winst naar huis. Van haar vrouwelijke look is nu niets meer over, want Conchita slaat een héél andere weg in.

Haar baard heeft ze nog steeds, maar ze heeft hem wel een ander kleurtje gegeven. Platinablond om precies te zijn, net als de rest van haar lokken waar niet veel meer van over is.

Article continues after the ad

Van diva naar dude

Begin deze maand werd al duidelijk dat ze afscheid had genomen van haar lange bruine haar; toen verscheen ze met een kaalgeschoren hoofd op Instagram. Dat showde ze vol trots, ín een jurk tot aan de grond. Maar bij haar nieuwe look kiest ze liever voor een sportief vest. Enne, het is dat we weten dat zij het is, maar ze is werkelijk onherkenbaar.

Onherkenbaar

Veel fans vragen zich dan ook af het écht Conchita is op het kiekje. 'Ben jij het?', luidt een van de reacties. Anderen laten weten helemaal weg te zijn van haar nieuwe uiterlijk. 'Staat je fantastisch dat blonde haar! Love it', schrijft iemand. Een ander reageert: 'Prachtige look!'

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

HIT ME wait what? 500k? 😱💙 THANK YOU THANK YOU THANK YOU #HITME #WURST link in bio

Een bericht gedeeld door Conchita WURST (@conchitawurst) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flair | Beeld: ANP