Leco van Zadelhoff is een veelgevraagd visagist en hairstylist, en dat is niet zonder reden. Vandaag nam hij Simone Kleinsma, vriendin én vaste klant, onder handen en het resultaat mag er zijn.

Fans vergapen zich aan de bloedmooie Simone, die voorzien is van een mooie make-uplook en fraai kapsel van Leco. 'Prachtige vrouw! En heel mooi opgemaakt,' schrijft een fan onder de foto. 'Een makkie om zo'n mooi mens mooi te maken,' merkt een andere fan op. 

Article continues after the ad

Overleden man

Toen Simone twee jaar geleden haar man tv-regisseur Guus Verstraete verloor, stortte haar wereld in. Ondanks haar grote verdriet besloot Simone vrij snel na het overlijden van Guus toch weer aan het werk te gaan, zodat ze haar dagen niet als een eenzame weduwe zou slijten. Met de voorstelling Was getekend, Annie M.G. Schmidt stond Simone avond aan avond op het podium en zocht ze buiten het zicht van de schijnwerpers naar een manier om het verlies van Guus een plekje te geven. ‘De stilte is enorm,’ vertelde Simone daarover in Het Parool. ‘Het alleen wakker worden, en dat er niemand is om ’s ochtends gedag tegen te zeggen.’ Intussen zijn de scherpste kantjes van het verdriet afgesleten, maar dat betekent niet dat Guus geen grote rol meer speelt in het leven van Simone. Zijn levenslessen spoken nog dagelijks door haar hoofd.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.