Als meneer en mevrouw de Bok wisten André van Duin en Corrie van Gorp miljoenen televisiekijkers aan zich te binden. André is Corrie nog altijd dierbaar, maar de comédienne wil niet meer met hem werken. In Story vertelt ze waarom. 

Na een lang en gevarieerd showbizzleven ziet Corrie van Gorp (75) haar collega’s nog slechts op televisie. De comédienne vult haar dagen met televisiekijken. ‘Het liefst naar CSI,’ lacht ze voluit. ‘Dat is mijn lievelingsserie. Maar natuurlijk mis ik de Nederlandse series ook niet. De programma’s met mijn goede vriend André van Duin zie ik altijd. Zoals Heel Holland Bakt en natuurlijk Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Soms kijk ik zelfs nog een keer naar de herhaling.’ Het is een serie die zich in een verzorgingshuis afspeelt. Zelf woont ze met leeftijdsgenoten in een woongroep. ‘Qua leeftijd had ik best mee kunnen spelen, maar eerlijk gezegd moet ik daar niet aan denken. Het idee om elke dag naar de set te moeten rijden... Ik woon in Rotterdam-Zuid. Dan ben ik door de drukte al een half uur bezig om op de snelweg te komen. Die stress wil ik niet meer. Ik ben 75 jaar. Ik heb het allemaal al een keer gezien en meegemaakt.’ 

Lees het hele interview in de achtste editie van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Patrick Harderwijk

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP