Als meneer en mevrouw de Bok wisten André van Duin en Corrie van Gorp miljoenen televisiekijkers aan zich te binden. André is Corrie nog altijd dierbaar, maar de comédienne wil niet meer met hem werken. In Story vertelt ze waarom. 

Na een lang en gevarieerd showbizzleven ziet Corrie van Gorp (75) haar collega’s nog slechts op televisie. De comédienne vult haar dagen met televisiekijken. ‘Het liefst naar CSI,’ lacht ze voluit. ‘Dat is mijn lievelingsserie. Maar natuurlijk mis ik de Nederlandse series ook niet. De programma’s met mijn goede vriend André van Duin zie ik altijd. Zoals Heel Holland Bakt en natuurlijk Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Soms kijk ik zelfs nog een keer naar de herhaling.’ Het is een serie die zich in een verzorgingshuis afspeelt. Zelf woont ze met leeftijdsgenoten in een woongroep. ‘Qua leeftijd had ik best mee kunnen spelen, maar eerlijk gezegd moet ik daar niet aan denken. Het idee om elke dag naar de set te moeten rijden... Ik woon in Rotterdam-Zuid. Dan ben ik door de drukte al een half uur bezig om op de snelweg te komen. Die stress wil ik niet meer. Ik ben 75 jaar. Ik heb het allemaal al een keer gezien en meegemaakt.’ 

More content below the advertising

Lees het hele interview in de achtste editie van Story. Nu in de winkels.


Beeld: Patrick Harderwijk

bibi waylon teddy video

Hoewel Waylon en Bibi hun kleine Teddy na de geboorte nooit al te herkenbaar in beeld brachten, is daar sinds deze week verandering in gekomen. Zo plaatste Bibi maandag een filmpje waarin de snoet van het meisje duidelijk te zien was en deelt nu óók de zanger een heerlijke video van zijn dochter.

Op de bewegende beelden is te zien hoe de kleine spruit bij haar vader op schoot zit. Om de beurt nemen de twee een hapje yoghurt. ‘Ik heb een snor en zij kan überhaupt niets… dus wij hebben alle reden om te smeren!’, schrijft Waylon erbij.

More content below the advertising

Genieten

Fans van de ‘The Voice of Holland’-coach genieten enorm van het liefdevolle moment. ‘Geweldig! Wat een rijkdom om zo met je kindje bezig te kunnen zijn. Geniet er maar lekker van, Waylon!’, reageert iemand. Een ander schrijft: ‘Heerlijk!! Lekker kliederen samen met paps.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Countryzangeres Dolly Parton mag dan wel een wereldster zijn vanwege haar iconische hits zoals Jolene en 9 to 5, haar eigen man Carl Dean is niet echt een liefhebber van haar muziek.

"Hij is niet per se een van de grootste fans van mijn muziek", bekende Parton maandag in het Britse tv-programma Good Morning Britain. Hoewel de twee bijna 53 jaar getrouwd zijn, heeft Dean zijn vrouw nog maar een paar keer live zien optreden. Maar Dolly vindt dat helemaal niet erg. Volgens haar is haar man trots op haar en op wat ze doet, maar heeft hij gewoon een andere muzieksmaak.

More content below the advertising

Gezonde relatie

"Hij houdt van hardrock, hij houdt van Led Zeppelin en bluegrass muziek, dus mijn muziek zit daar ergens tussenin. Hij vindt het niet vreselijk, maar hij doet er niet alles aan om mijn platen te luisteren, laten we het zo zeggen", grapt de 73-jarige zangeres. Toch zijn de twee al jarenlang samen. "Hij is gek en ik ben gek. We lachen veel en ik denk dat dat het gezondste en meest waardevolle deel van onze relatie is."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP