Gordon brengt donderdag zijn comebacksingle De heling uit. De zanger schreef het nummer over het overwinnen van zijn verslavingen, maar in coronatijd en na de heftige huisoverval die hij onlangs meemaakte heeft de tekst nog meer lading gekregen.

De heling zou eigenlijk een paar weken geleden al uitkomen, maar Gordon besloot zijn comeback uit te stellen nadat hij eind september thuis slachtoffer werd van een gewelddadige overval. 'Dat heb ik toen afgezegd. Ik wilde genieten van het moment en dat kan je dan niet', legt de zanger woensdagavond uit aan Shownieuws.

Genieten van het moment kan Gordon nu wel. 'Ik ben heel erg blij dat ik weer kan zingen en weer mag zingen. Het is wel een heel beroerde tijd om een comeback te maken.'

Overwinning

Na de afgelopen periode is het nummer extra bijzonder voor de zanger geworden. 'Het heeft nog meer lading gekregen. Het gaat eigenlijk over de overwinning van je verslaving.'

Article continues after the ad

Gordon stopte jaren geleden met zijn zangcarrière, maar besloot muziek toch weer een kans te geven. In een afkickkliniek, waar de zanger vorig jaar drie maanden verbleef om af te rekenen met een alcohol- en drugsverslaving, schreef hij naast De heling ook meerdere andere liedjes.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.