Nu Irene Moors binnenkort niet meer onder contract staat bij SBS6 lijkt de weg vrij voor een hereniging met Carlo Boszhard. Hij ziet dat wel zitten, vertelt hij in De Telegraaf. Hij fantaseert al over een dagelijkse show. "Doordeweeks, en dan kijk ik naar het tijdslot van Tijd voor MAX, daar zou volgens mij voor een nieuwe Carlo & Irene-show nog wel wat te halen zijn."

Duo

"Ik kan me niet voorstellen dat RTL daar geen tijd voor vrij zou willen maken", zegt de presentator over een hereniging. Terug naar het oude tijdstip op de zondagmiddag heeft volgens Carlo echter weinig zin. "Met Netflix en zo is dat tijdstip van toen een beetje wég volgens mij." Vijf dagen in de week is voor Carlo misschien wat veel. "Of drie keer, afgewisseld met een ander duo. Ik weet het niet, ik denk maar hardop, maar dat zou ik wel weer zien zitten. Maar misschien komt er hier en daar ook nog wel iets heel anders uit de koker, we gaan het er eerst samen maar eens over hebben."

Article continues after the ad

TV Kantine

Carlo en Irene zijn in ieder geval samen te zien in een nieuw seizoen van De TV Kantine. "We hebben weer een mooie lijst met nieuwe namen. Twan Huys ga ik natuurlijk doen, Jeroen Pauw gaat in de revisie en wie ik er ook dolgraag aan toe wil voegen is het advocatenechtpaar Geert-Jan en Carry Knoops. En allebei moeten we weer wat afvallen want we doen ook wat jonge mensen na, de Famke Louises en zo."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)