Gordon is terug van weggeweest! De zanger en presentator, die in 2016 zijn zangcarrière beëindigde, had vrijdag tijdens een bedrijfsfeest zijn eerste optreden in drie jaar tijd.  "Het is drie jaar geleden dat ik voor het laatst heb opgetreden. Mijn stem is echt te gek. Ik heb er echt weer zin in ook.''

De flamboyante Blaricumer vertelde vorig jaar na zijn verblijf in een afkickkliniek dat hij graag weer wilde gaan zingen. In de kliniek bleek er ruimte voor creativiteit en schreef hij meerdere liedjes voor op zijn comeback album. Wie weet komt dat langverwachte album dit jaar uit. De eerste stap is met dit optreden in ieder geval gezet. En het enthousiasme zit er goed in bij de zanger slash presentator. ''Ik heb het echt gemist. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben. Daddy is back in business." Stay tuned!

Article continues after the ad

Zijn carrière 

Gordon, die in 1991 doorbrak met het lied Kon ik maar even bij je zijn, nam na een zangcarrière van ruim 25 jaar groots afscheid in het Concertgebouw in Amsterdam. De zanger deed dit onder meer vanwege het gebrek aan belangstelling van radiozenders voor Nederlandstalige muziek. De zanger beloofde destijds ‘never nooit meer’ te zingen, maar die belofte was van korte duur. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP