Na lang wachten is het vrijdag eindelijk zo ver: de veelbesproken ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk in the Voice zal te zien zijn. Maar hoe moet het nu tijdens de liveshows als de twee niet meer met elkaar door een deur kunnen?

Begin november werd duidelijk dat de coaches in The Voice of Holland bonje met elkaar kregen. Volgens The Voice-presentator Martijn Krabbé kregen de twee achter de schermen een meningsverschil met elkaar. Ook een woordvoerder van RTL 4 bevestigde de aanvaring.

Article continues after the ad

Reactie Anouk

Anouk reageerde eind vorig jaar voor het eerst zelf op haar aanvaring met Lil' Kleine, die ontstond tijdens opnames van The Voice of Holland. 'Mijn god, wat een sensatie. Dat ik word uitgemaakt voor kankerhoer en dat ik de vinkentering kan krijgen is allemaal niet zo schokkend en belangrijk', reageert ze op Instagram Stories. 'I've been called worse zeg maar.' Anouk ontkent het gerucht dat ze niet in één ruimte wil zijn met de rapper. "Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries', aldus de zangeres.

Lil' Kleine

Ook Lil' Kleine liet van zich horen bij Radio 538. 'Gevochten is niet waar. Ik wil me vooral focussen op The Voice. Ik ben niet uit op ruzie. De media heeft zich genoeg geuit, Anouk heeft genoeg geuit. Als ze maar weten dat ik niet voor de ruzie kom en gewoon voor The Voice! En we maken het met zijn allen af met veel plezier!'

Coaches

Of ze beiden volgend seizoen ook nog op de stoelen zullen zitten, is nog maar de vraag. Een woordvoerder van RTL laat weten: 'Net als ieder jaar nemen we ook dit jaar de coachsamenstelling weer onder de loep. Dat proces gaat nu een beetje beginnen. We kunnen daarom op dit moment nog geen uitspraken doen over de coachsamenstelling van volgend seizoen.' 

Bron: AD | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.