Waar Roxeanne Hazes en Monique Westenberg elkaar ooit niet konden luchten of zien, lijken ze nu de beste vriendinnen te zijn. Dat de band nu goed is, blijkt wel uit het feit dat Monique haar schoonzus een bijzonder cadeau voor haar zoontje heeft gegeven. 

Deze zomer was de langverwachte reünie tussen André en Roxeanne eindelijk daar. Maar het zijn vooral Roxeanne en André's vriendin Monique die goed contact hebben. Monique heeft deze week een paar kledingstukken naar Roxeanne verstuurd, die bedoeld zijn voor haar zoontje Fender. Het zijn niet zomaar kledingstukken: de kleding is door Monique zelf ontworpen. De zangeres deelt op Instagram Stories hoe haar zoontje het pakketje uitpakt en daarmee ook wat voor een mooi gebaar haar schoonzus heeft gemaakt. Monique deelt de Stories van Roxeanne weer op haar eigen Instagram. Het mag duidelijk zijn: de schoonzussen hebben elkaar helemaal gevonden.

Monique's kinderkledinglijn

Een droom voor Monique die uitkomt: haar eigen kinderkledinglijn. Vanaf vorige week ligt haar ontworpen kinderkleding voor het merk 717 in de winkels. 'We zijn in de lucht,' meldde de blondine op Instagram. Monique vindt het te gek dat ze kan meewerken aan deze collectie. 'Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen. De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongensmerk SevenOneSeven. Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren', aldus de kersverse ontwerpster.

Hereniging

Na een jarenlange familieruzie, hebben André en Roxeanne Hazes hun contact weer hersteld. Het is André's vriendin Monique die de eerste stap zette. Na een optreden van Holland zingt Hazes besloot Monique om op Roxeanne af te stappen. 'Dat waardeerde Rox erg en ze omhelsde me meteen, omdat ze hier al lang op hoopte,' vertelt Monique openhartig in de nieuwe Beau Monde. Sindsdien hebben ze een band opgebouwd. Inmiddels spreekt de blondine van goed contact. 'Daar ben ik heel blij om.'

Article continues after the ad

Samen opgroeien

André en Roxeanne hebben elkaar onlangs pas voor de eerste keer gezien. Monique hoopt dat broer en zus weer goed contact krijgen. 'Het begin is er, ze spreken elkaar weer. Ik ga er verder niet tussen zitten. Ik heb zoiets van: jullie zijn allebei openhartige mensen en gaan op een dag vast weer inten­sief met elkaar om.' Voor de blondine is de Hazes-hereniging vooral fantastisch voor hun zoontjes André en Fender. 'Hoe leuk is het als die twee jongetjes met elkaar kunnen opgroeien!'

 

Beeld: Peter Smulders/Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.