cilly dartell

Cilly Dartell heeft een nieuwe look. De presentatrice is gestopt met het verven van haar haar, en gaat nu met een grijze coupe door het leven. 

Koffietijd

De presentatrice is niet meer op de Nederlandse buis te zien, ze woont tegenwoordig aan de andere kant van de wereld. Cilly en haar man zijn voor zijn werk naar het Amerikaanse Orlando verhuisd. Toch is Cilly even in ons kikkerlandje; voor de geboorte van haar kleinzoon en voor een bezoek aan Koffietijd. 

 

Article continues after the ad

Nieuw uiterlijk

De uitzending van Koffietijd is de eerste keer dat ze haar nieuwe uiterlijk laat zien. "Ik zat er al heel lang tegenaan te hikken, want ik ben al lang grijs. Maar in het televisievak willen we er allemaal wat jeugdiger uitzien," zegt Cilly over haar transformatie. "Maar op een gegeven moment was ik zo klaar met dat verven. In Amerika dacht ik – niemand kent mij daar – om mijn haar te knippen en grijs te laten. Het bevalt me nu heel erg goed. I am sixty and proud of it."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders & Koffietijd