cilly dartell

Cilly Dartell heeft een nieuwe look. De presentatrice is gestopt met het verven van haar haar, en gaat nu met een grijze coupe door het leven. 

Koffietijd

De presentatrice is niet meer op de Nederlandse buis te zien, ze woont tegenwoordig aan de andere kant van de wereld. Cilly en haar man zijn voor zijn werk naar het Amerikaanse Orlando verhuisd. Toch is Cilly even in ons kikkerlandje; voor de geboorte van haar kleinzoon en voor een bezoek aan Koffietijd. 

 

Nieuw uiterlijk

De uitzending van Koffietijd is de eerste keer dat ze haar nieuwe uiterlijk laat zien. "Ik zat er al heel lang tegenaan te hikken, want ik ben al lang grijs. Maar in het televisievak willen we er allemaal wat jeugdiger uitzien," zegt Cilly over haar transformatie. "Maar op een gegeven moment was ik zo klaar met dat verven. In Amerika dacht ik – niemand kent mij daar – om mijn haar te knippen en grijs te laten. Het bevalt me nu heel erg goed. I am sixty and proud of it."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders & Koffietijd

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders