Christina Curry, de 26-jarige dochter van Patricia Paay, denkt dat haar moeder uiteindelijk alleen maar beter wordt van haar sekstape die eerder uitlekte. "Vaak komt er uit een slechte situatie toch iets moois voort", zei Christina tegen AD.

Lees ook: Onthuld: 'Patricia was spil in geheim seksgenootschap en stuurde eigen filmpjes rond'

Veel pijn

Het deed Christina veel pijn toen de pikante beelden van haar moeder opdoken. In de docu Christina Curry - In Real Life gaat ze dieper op het onderwerp in. "Mijn moeder heeft het proces omgekeerd en gezegd: ik wil jonge mensen helpen en de verspreiders moeten harder gestraft worden. Ze blijft je familie en niemand heeft het recht om mijn moeder te beoordelen, behalve ik." Ze vindt het verschrikkelijk dat mensen haar moeder zo veroordelen. "Wie denken ze wel dat ze zijn? Iedereen doet rare dingen. Tegenwoordig moet iedereen opletten wat er over je wordt verspreid via internet."

Duistere kant

Christina is zelf erg actief op social media en ziet het als de duistere kant ervan. "En die kan je leven écht verpesten. Het is dat mijn moeder een vrouw op leeftijd is die niet zegt dat ze zichzelf van kant gaat maken. Maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die met die gedachten rondlopen als hen zoiets overkomt. Iedereen heeft je gezien."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders