Christina Curry, de 26-jarige dochter van Patricia Paay, denkt dat haar moeder uiteindelijk alleen maar beter wordt van haar sekstape die eerder uitlekte. "Vaak komt er uit een slechte situatie toch iets moois voort", zei Christina tegen AD.

Lees ook: Onthuld: 'Patricia was spil in geheim seksgenootschap en stuurde eigen filmpjes rond'

Veel pijn

Het deed Christina veel pijn toen de pikante beelden van haar moeder opdoken. In de docu Christina Curry - In Real Life gaat ze dieper op het onderwerp in. "Mijn moeder heeft het proces omgekeerd en gezegd: ik wil jonge mensen helpen en de verspreiders moeten harder gestraft worden. Ze blijft je familie en niemand heeft het recht om mijn moeder te beoordelen, behalve ik." Ze vindt het verschrikkelijk dat mensen haar moeder zo veroordelen. "Wie denken ze wel dat ze zijn? Iedereen doet rare dingen. Tegenwoordig moet iedereen opletten wat er over je wordt verspreid via internet."

Duistere kant

Christina is zelf erg actief op social media en ziet het als de duistere kant ervan. "En die kan je leven écht verpesten. Het is dat mijn moeder een vrouw op leeftijd is die niet zegt dat ze zichzelf van kant gaat maken. Maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die met die gedachten rondlopen als hen zoiets overkomt. Iedereen heeft je gezien."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders