Christiaan moest op het laatste moment de boerderij van Janine verlaten in Boer Zoekt Vrouw. Een flinke domper, want de lieve Christiaan was tot over zijn oren verliefd op de Zuid-Limburgse boerin. Op de website van Boer Zoekt Vrouw blikt hij terug op zijn avontuur in het programma en is hij openhartig over zijn gevoelens voor Janine. 

Vanaf de eerste ontmoeting wist Christiaan het gelijk: 'Ik heb geen spijt dat ik geschreven heb. De mooie ogen. Ja, gewoon de persoonlijkheid. En de omgeving, gewoon alles. Mijn droomvrouw', vertelt hij. 

Handcontact

Christiaan had het dan ook niet zien aankomen dat Janine uiteindelijk toch voor Sander koos. Volgens hem was er namelijk toch enige spanning. 'S 'avonds legde ik mijn hand op haar hand en toen hadden we even handcontact.' Achteraf had de boer naar eigen zeggen meer van zichzelf moeten laten zien. Janine dacht daar hetzelfde over. 'Heb ik de echte Chris gezien', vroeg ze dan. 'Achteraf gezien had ik meer op de voorgrond moeten treden', vertelt hij. 'Maar, zo ben ik'. 

Positieve gevoelens

Al met al heeft Christiaan positieve gevoelens overgehouden aan zijn Boer Zoekt Vrouw-avontuur. 'Ik heb een heel fijne week gehad, het was een mooie omgeving en het werken met dieren was leuk. En sowieso een gave ervaring om mee te maken.'

Article continues after the ad

'Als ze me morgen belt, dan hang ik niet op'

Ondanks het feit dat Janine voor Sander koos, houdt Christiaan de deur open voor zijn grote liefde: 'Als ze me morgen belt, dan hang ik niet op. Nee, zeker weten niet', sluit hij af.

Bron: KRO NCRV | Beeld: KRO NCRV

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.