Chrissy Teigen is altijd erg open geweest over haar persoonlijke leven. Niet alleen over haar man John Legend, hun kinderen en haar werk, maar ook over de postnatale depressie die ze had na de geboorte van haar eerste kind, dochter Luna. Om te voorkomen dat dat bij de tweede spruit ook weer zou gebeuren, zegt Teigen haar placenta opgegeten te hebben.

Dit meldde ze in een interview met Celebrating 40 Years of CBS Sunday Morning. Interviewster Rita Braver keek hier raar van op, wat Chrissy verbaasde. "Is dat zo gek dan? In Los Angeles is dat heel normaal hoor, daar grillen ze het zelfs op de barbecue. Je mag wel een stukje van mij proeven hoor," grapte het model.

Article continues after the ad

Ik ben liever gelukkig

Over haar rol als social media influencer zei Chrissy: "Ik denk dat mijn volgers vrienden zijn, dus vind ik dat ze er recht op hebben om dingen te weten. Daarom deel ik vrij veel." Over haar gewicht maakt het Sports Illustrated model zich niet langer zorgen. "Ik prefereer gelukkig zijn en lekker kunnen eten boven er goed uitzien in een badpak. Zo lang ik maar wel gezond blijf."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP