Lieke van Lexmond (36) pakte voor de eerste verjaardag van haar zoontje Zef behoorlijk uit. In de Vondelkerk in Amsterdam-Zuid werd hij in het bijzijn van familie en vrienden gedoopt, gekleed in een doopjurk van Jan Taminiau.

Speciaal voor deze gelegenheid had Lieke de beroemde couturier van onder anderen koningin Máxima gevraagd een creatie te ontwerpen. ‘We wilden dat alles tot in de puntjes verzorgd was,’ glundert ze. ‘Zef werd op eerste paasdag één jaar. Een mooier moment om hem te laten dopen in een schitterende doopjurk van Jan, met daarop zijn naam geborduurd, was er niet.'

Lees het hele verhaal in editie 17. Nu in de winkel.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.


Beeld: Peter Smulders

Wat is je eerste herinnering aan eten?
‘Mijn moeder kon heerlijke pasta met mozzarella, tomaat en pesto maken. Als ze mij vroeg wat ik wilde eten, werd dat het.’

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Ik vind die pasta met mozzarella nog altijd heerlijk. Omdat mijn kinderen er helaas niet zo van houden, eten we het 
niet vaak. En ik ben gek op vis. Waar ik niet van hou, zijn champignons.’

Wat geef je onverwachte visite te eten?
‘Ik ben van de toastjes en kaasjes. Ik heb altijd hartige hapjes in huis, daar haal ik grote voorraden van. Dan hoef ik ook 
niet lang in de keuken te staan.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP

Wat is je eerste herinnering aan eten?
‘Mijn moeder kon heerlijke pasta met mozzarella, tomaat en pesto maken. Als ze mij vroeg wat ik wilde eten, werd dat het.’

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Ik vind die pasta met mozzarella nog altijd heerlijk. Omdat mijn kinderen er helaas niet zo van houden, eten we het 
niet vaak. En ik ben gek op vis. Waar ik niet van hou, zijn champignons.’

Wat geef je onverwachte visite te eten?
‘Ik ben van de toastjes en kaasjes. Ik heb altijd hartige hapjes in huis, daar haal ik grote voorraden van. Dan hoef ik ook 
niet lang in de keuken te staan.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP