Cheryl Cole kinderwens

Cheryl Cole zou graag nog een tweede kind willen, maar heeft geen zin in een relatie. "Je hebt geen man nodig om een baby te krijgen", zegt ze in een interview met Stella Magazine.

De 35-jarige zangeres vertelt dat ze niet per se een nieuwe relatie hoeft. "Ik heb een vriendin die twee kinderen heeft gekregen met spermadonors. Niet alles hoeft conventioneel te zijn."

Volgens Cheryl kun je eeuwen op zoek zijn naar de perfecte man en het perfecte moment om zwanger te raken, maar achteraf kan de perfecte man toch de verkeerde man zijn. "Er zijn zeker andere manieren die ik overweeg [om zwanger te raken]", zegt ze.

Liam Payne

Cheryl kreeg in 2017 een zoon met de 25-jarige Liam Payne. De twee zijn inmiddels uit elkaar en ondanks dat de voormalige One Direction-zanger weg was in de eerste vier maanden van hun pasgeboren kind, vindt Cheryl hem een geweldige vader voor zoontje Bear. 

Article continues after the ad

"Hij is veel zachter dan ik. Maar het is wat het is en ik vind het prima. Als je een baby krijgt, word je niet verteerd door alleen aan jezelf te denken."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: The Sun | Beeld: ANP