Donderdagavond was er weer een nieuwe aflevering van 'Chateau Meiland' op tv te zien. De familie was vooral druk bezig met de verhuizing van Maxime. Tientallen dozen werden ingepakt, ingeladen en van Hengelo naar Noordwijk gebracht. Dit leverde natuurlijk weer hilarische tv op, maar lachen was niet het enige wat de kijkers deden. Veel waren ook boos en dan vooral op Martien.

Verhuizing van Maxime

De familie heeft een vrachtwagen gehuurd om de spullen van Maxime in te verhuizen. Wanneer Erica met de vrachtwagen weg wil rijden, blijkt dat de accu leeg is. Paniek, want Maxime wacht al op ze en zo lopen ze vertraging op in de verhuisplanning. Martien besluit alvast met zijn auto richting Maxime te rijden.

Article continues after the ad

Martien belt achter het stuur

Maxime wordt ongeduldig en belt Martien terwijl hij achter het stuur zit. Martien neemt op en rijdt met zijn telefoon in de hand verder. 'Waar blijven jullie?', klinkt het aan de andere kant van de lijn. 'Ik zit al in de auto, ik weet niet waar mama is, bel haar maar', antwoordt Martien, waarna hij ophangt. Het is een kort gesprek, maar bellen achter het stuur, dat mag natuurlijk niet.

Reacties

De kijkers van Chateau Meiland zijn not amused. Bellen tijdens het rijden kan niet, vinden zij, en ze snappen niet dat de zender deze beelden uitzendt. Het gedrag van Martien wordt 'een slecht voorbeeld' genoemd.

Bron: Flair | Beeld: Still SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.